Purolyt

Zdravíme, 😉
dlouho jsem dumali nad dezinfekcí, u které by nevadilo ji používat pro zachovaní co největší hygieny neustále i při kontinuální produkci, aby se v konečných produktech neobjevily jakákoli nežádoucí rezidua. Najít tu správnou je docela dřina. Běžné dezinfekce se totiž mohou používat pouze za předpokladu, že není nic pěstováno. V opačném případě by běžná dezinfekce mohla poškodit či zcela zničit produkci samotnou.
Nebudeme vás dlouho napínat. Nakonec jsme tu správnou dezinfekci našli. A to #purolyt .
Princip, na kterém tato dezinfekce pracuje, je podobný způsobu, jakým lidské tělo bojuje proti bakteriím a virům. V okamžiku, kdy imunitní systém detekuje hrozbu, aktivují se bílé krvinky, které vytvářejí antimikrobiální látku zvanou kyselina chlorná (HOCL). HOCL je také aktivní složkou Purolytu. Je vědecky prokázáno, že HOCL má extrémně účinné dezinfekční vlastnosti, na kterou si viry ani bakterie nedokáží udělat rezistenci.
Jako malý zázrak se jeví informace, že se tento produkt vyrábí pouze z vody a soli s přispěním elektřiny. Nic víc v něm skutečně není. Po aplikaci se účinné látky rozkládají zpět na vodu a stopové množství soli.
Jeho použití je proto opravdu všestranné – může se použít na dezinfekci povrchů, pitné vody, nástrojů, substrátů či třeba samotného vzduchu.
Tedy řečeno prakticky – můžeme s ním dezinfikovat jak samotný pěstební stan a veškeré příslušenství, tak především samotnou vodu používanou na zalévání. Můžeme s ním dokonce dezinfikovat samotná semena před sázením.
Tato dezinfekce se dá použít třeba v ekologickém zemědělství jako velmi účinný ekologický pesticid. Toto řešení dezinfekce je pro uživatele bezpečné, nepředstavují rizika pro životní prostředí a nezanechávají jakákoliv škodliviny na ošetřených potravinách.
Můžete si být tedy naprosto jistí, že naše produkce bude vždy bez jakýchkoliv bakterií, virů či plísní. 😉👌

Napsat komentář